LA SPORTIVA SPORTlife bouldercontest 2016

Je to k neuvěření, ale zase je tu podzim, listopad se blíží neúprosným tempem a to znamená, že areál brněnského BVV se o víkendu 4. – 6.11.2016 zaplní festivalem tance, sportu a zábavy SPORTlife 2016.

Pro letošní ročník jsme připravili důstojné zázemí jak sobotního LA SPORTIVA SPORT life bouldercontest pro dospělé, tak pátečního LA SPORTIVA SPORTlife bouldercontest JUNIOR pro mládežníky ročníků 2002 a mladší.

Nejvýraznější obměny se letos dočká závodní stěna. Profily určené pro akademické Mistrovství světa 2017 v Bratislavě nám v pavilonu V postaví slovenská firma ANATOMIC, včetně podia a dopadiště. Nově se v Brně objeví chyty a struktury CHEETA, FLATHOLD, které znáte ze zastávek světového poháru doplněné o řadu dalších značek AIX, ANATOMIC, TR WALLS, Makak, Bleaustone a další.

Dobrý závod záleží vždy do značné míry na stavěči, takže jsem opět sáhli po z našeho pohledu tom nejlepším a zatím jediném s licencí IFSC, Honzovi Zbrankovi.

Takže teď už vám zbývá jediné, vyplnit registraci pro sobotní LA SPORTIVA SPORTlife bouldercontest nebo páteční LA SPORTIVA SPORTlife bouldercontest JUNIOR

 

pn15068802

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u LA SPORTIVA SPORTlife bouldercontest 2016

  1. Pingback: Kompletní výsledky nahrány na web | LA SPORTIVA SPORT Life bouldercontest 2016

Komentáře nejsou povoleny.